Persoane interesate

Team Viewer


                                    Team Viewer


Team Viewer este un program prin care poti intra in calculatorul unui prieten sau cunostinte.Poti seta diferite optiuni calculatorului cu care te-ai conectat cu Team Viewer de asemenea poti si sa transferi fisiere de la un partener la altul.

     Pentru a te conecta la calculatorul partenerului este necesar sa fie aceasi versiune a teamului si sa fie pornit, in team viewer al partenerului cu care vrei sa te conectezi are o parola si un id.
Cu ajutorului parolei  si id-ului pe care til da si in inserezi poti sa te conectezi in calculatorul partenerului, id-ul ramane tot acelasi iar parola se schimba la fiecare conectare.
Ca sa beneficiezi de Team Viewer nu trebuie neaparat sa instalezi aplicatia, trebuie doar sa o lansezi si dupa aceea sa bifezi optiunea “run” si gata Team Viewer este pregatit de folosire.

Softurile de Remote asistance sau Remote control sunt concepute pentru a interactiona cu un computer aflat la distanta, Team Viewer se descurca de minune la asta fara mari eforturi din partea userului.
Aceasta este parerea mea va rog lasati un comentariu.
     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu