Persoane interesate

Speeder XP


Originals.ro
                            Speeder XP


Dacă veţi găsi experienţa dumneavoastra. de joc limitat de hardware-ul sau prefera acţiune dvs. să fie mai rapid şi furios cu fiecare noua versiune, atunci s-ar putea găsi SpeederXP util.

SpeederXP accelerează diferitelor aspecte ale PC-ului că, în teorie, ar trebui să îmbunătăţească experienţa de joc. Aceasta include, în principal placa grafică pentru jocuri care ocupa mult spatiu virtual, pentru. puterea de procesare şi conexiunea la internet pentru care sunt jucate pe o reţea LAN. În realitate, daca esti un gamer serios, vei avea o configurare destul de buna si nu ve-i avea nevoie de el, acest soft este considerat hack la unele jocuri deci va recomand sa nu il folositi la jocuri.
Speeder XP scurteaza timpul de downloadare, accelerand acest proces.Desigur daca toate downloadurile ar putea fi  marite cu acest soft era cel mai cunoscut si mai folosit dar din pacate nu toate downloadurile le poate suporta si viteza de net va scadea la 0 daca folosesti Speeder XP-ul la maxim.Speeder-ul are o optiune care poate fi setata daca vrei sa accelereze toate procesele sau poti sa selectezi procesul dorit.
Daca doriti sa lasati un comentariu despre experienta dumneavoastra cu acest soft va rog lasatil.


IL PUTETI DOWNLOADA DE AICI CEA MAI NOUA VERSIUNE SI PENTRU VISTA


IL PUTETI DOWNLOADA DE AICI VERSIUNEA PENTRU XPNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu