Persoane interesate

Programe Antivirus

                                              ANTIVIRUSUL AVAST


Antivirusul Avast este cel mai bun antivirus si in acelasi timp si cel mai folosit.Deageaba platesc firmele concurente diferite bloguri/site-uri pentru promovarea lor. Si Avira este bun dar el LASA SA INTRE VIRUSII, e drept ca Avast consuma multe resurse dar te poti baza pe el.Antivirusurile trebuie sa fie dedicate pentru a bloca virusii si pentru a-i detecta daca cumva patrund in sistemul dumneavoastra.Eu am testat toate antivirusurile si pot sa spun ca cu avast nu am avut nici o problema.Acuma unele persoane daca detecteaza vreun virus intr-un joc care le place la nebunie il dezactiveaza si dupa se mira de ce nu le mai merge calculatorul.Recent s-a lansat si noul avast8 el este disponibil in 42 de limbi!!, cu noile inbunatatiri nu ar avea sanse sa treaca nici un virus de programul de blocare.Asa se explica si succesul antivirusului in Romania potrivit unor statistici la ora actuala antivirusul este folosit cu incredere de peste 1 milion de utilizatori.
Atât versiunea gratuită pentru acasă cât și versiunile business au demonstrat siguranță și performanțe deosebite de-‐a lungul timpului. Iar atunci când oferi constant un produs de top, când inovezi și îmbunătățești continuu, succesul vine de la sine. Sunt sigur că noua versiune AVAST 8 va impresiona plăcut pe cei care o vor alege.

VA VOI LASA SI LINKURILE PENTRU DESCARCAREAvast! Free Antivirus 8: files.avast.com/iavs5x/avast_free_antivirus_setup.exe
Avast! Antivirus Pro 8: files.avast.com/iavs5x/avast_pro_antivirus_setup.exe
Avast! Internet Security 8: files.avast.com/iavs5x/avast_internet_security_setup.exe
Avast! Antivirus Premier 8: files.avast.com/iavs5x/avast_premier_antivirus_setup.exe

antivirus software, consum minim de resurse, protectie completa, gratuit pentru acasa:
http://www.avastantivirus.ro/free-antivirus
Lasa un comentariu parerea ta conteaza!!

Un comentariu:

  1. Postati aici cu ce situatii va-ti intalnit de-a lungul experientei cu antivirusul vostru.

    RăspundețiȘtergere